No video
Âm nhạc

Alan Walker - On My Way (Lyrics) ft. Sabrina Carpenter & Farruko [PUBG edition]

Alan Walker - On My Way (Lyrics) ft. Sabrina Carpenter & Farruko [PUBG edition]
✔️ Stream/Download: lnk.to/AWOMW
⚡ Magic Spotify: lnk.to/magicmusic
🚀 Magic No Copyright Music: magicmusicllc.com/
⚡ Magic Instagram: bit.ly/2Iny5FN
👉 Submit Your DEMO: bit.ly/2rrL9m0

---------------------------------------------------------------------
📧 Contact us: hi@magicmusic.io
---------------------------------------------------------------------
✔️ Alan Walker:
facebook.com/alanwalkermusic/
soundcloud.com/alanwalker
twitter.com/IAmAlanWalker
vnchannel.net/usname-DjWalkzz
instagram.com/alanwalkermusic/

---------------------------------------------------------------------

....
Alan Walker - On my way
Alan Walker - On My Way (Lyrics)
Sabrina Carpenter
Farruko
PUBG
PUBG Moblie
Alan Walker PUBG
Alan Walker new song 2019

NHẬN XÉT

  1. Magic Music

    Magic Music

    20 ngày trước

    🔥 Getting Screwed by VNchannel Content ID Claims? 🔥 Check Our Music Catalog: bit.ly/2H3beO7 🔥 All Magic Releases are Free to Use & To Monetize like NCS!

    • Al Fayzir

      Al Fayzir

      18 giờ trước

      Wow the music so cool and fantastic.... You want listen my song??? Come on let's go open my channel youtube SNAVETION 7 vnchannel.net/vision/video-ppzsGxaCdqY.html

    • Ullash Saha

      Ullash Saha

      23 giờ trước

      G

    • MAHARDIKA 22

      MAHARDIKA 22

      Ngày trước

      +Prem Kumar ko

    • MAHARDIKA 22

      MAHARDIKA 22

      Ngày trước

      +Thánh Nakroth🌝🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚🌚

    • Thánh Nakroth

      Thánh Nakroth

      Ngày trước

      :3

  2. Matthew Farrell

    Matthew Farrell

    17 giờ trước

    :kid can I get PUBG :mom no we we have PUBG at home PUBG at home 😫🔫 😈 👕 👖

  3. Юлия Гудкова

    Юлия Гудкова

    17 giờ trước

    👍👍👍👍👍

  4. Sukh Gill

    Sukh Gill

    17 giờ trước

    Nice song

  5. Bagus Firmansyah

    Bagus Firmansyah

    18 giờ trước

    thanks for your music i am get score hight

  6. AA NEWS

    AA NEWS

    18 giờ trước

    vnchannel.net/vision/video-RpWeL3F8JnU.html

  7. Hrishank Singh

    Hrishank Singh

    18 giờ trước

    My one of the favourites😍😘

  8. Katherine Fernández

    Katherine Fernández

    18 giờ trước

    Alan Walker big take om my way 🇲🇱

  9. jayakrishnan cpy

    jayakrishnan cpy

    19 giờ trước

    Pubg& alanwalker both are killing energy get highh i love that kill &love🎶 addicted

  10. Lauw Anastasia

    Lauw Anastasia

    20 giờ trước

    Pubg and is my favorite and pubg is my favorite gane pubg is so percfect

  11. Tombo Aye

    Tombo Aye

    20 giờ trước

    Dedicated to my Ex

  12. Raj Kumar

    Raj Kumar

    20 giờ trước

    Alan walker are you like a marsmello

  13. MSM 2

    MSM 2

    20 giờ trước

    Yes

  14. Alfandi Asri

    Alfandi Asri

    20 giờ trước

    Pubg will in Banned in Indonesian But We Reject Him... Save Pubg Sob... Thnks for Pray

    • user19645873

      user19645873

      17 giờ trước

      Why tho??

  15. No Name

    No Name

    20 giờ trước

    P vs f p win

  16. Antil K Antony

    Antil K Antony

    21 giờ trước

    #PUBG forever

  17. Kaan Varışlı

    Kaan Varışlı

    21 giờ trước

    TURKISH STRONG SEE

  18. Clay Lim

    Clay Lim

    22 giờ trước

    Yay

  19. Mario Serra

    Mario Serra

    22 giờ trước

    KAKAKAKÁKAKAJAJ

  20. Samsung Newid

    Samsung Newid

    22 giờ trước

    🇰🇭

  21. ItsMeAlpha

    ItsMeAlpha

    22 giờ trước

    First time hearing Sabrina Carpenter swearing

  22. the untouchable Ridho

    the untouchable Ridho

    23 giờ trước

    Mas mau dong vidionya

  23. ARC RAP LIVE

    ARC RAP LIVE

    23 giờ trước

    Nice song

  24. skeve saman

    skeve saman

    23 giờ trước

    ❤💙💚💛💜💓💔💕👄💖💗💘💝💞💟👍✌👏

  25. Surya Nata

    Surya Nata

    23 giờ trước

    Alan welker vs marsmello

  26. Shyamal Das

    Shyamal Das

    23 giờ trước

    wow nice 😍😍😍

  27. Fahan Shariar

    Fahan Shariar

    23 giờ trước

    Coolllllllllllllllll

  28. Vinayak Singh

    Vinayak Singh

    23 giờ trước

    Hi i like this song

  29. GG Sikes

    GG Sikes

    23 giờ trước

    Walker x pubg+mashmello x fortnite=walker,mashmello x APEX LEGENDS!!!!

  30. Shipra Sahoo

    Shipra Sahoo

    23 giờ trước

    Alan waker is best

  31. Justin Jas

    Justin Jas

    23 giờ trước

    This is how much you keep replying this video🤔 👇...

  32. vladik 08 kaylakaev

    vladik 08 kaylakaev

    Ngày trước

    Ахуеть !

  33. vladik 08 kaylakaev

    vladik 08 kaylakaev

    Ngày trước

    Я один русский ??

  34. ARUSH EMPIRE

    ARUSH EMPIRE

    Ngày trước

    Wonderful song with pubg

  35. ARUSH EMPIRE

    ARUSH EMPIRE

    Ngày trước

    You are the best dj

  36. biancadanielle deguito

    biancadanielle deguito

    Ngày trước

    I was amazed when this was added to pubg when u drive a car soooo coloooloool

  37. Arya Ashari

    Arya Ashari

    Ngày trước

    Player mobile legend???

  38. Sümeyye Koral

    Sümeyye Koral

    Ngày trước

    Türkler basııın yorumları

  39. Adam ZEK

    Adam ZEK

    Ngày trước

    The blood moon is on the rise or horizon? Im confused:/

  40. KiDC

    KiDC

    Ngày trước

    Việt Nam ♥ Đây là bản nhạc được phát ở những chiếc Xe trong PUBG Mobile ♥ Anh Em nghe có thân thuộc không nhò =))))

  41. HeGdaN4uK /CS:GO

    HeGdaN4uK /CS:GO

    Ngày trước

    PUBG and Alan Walker FOREVER

  42. RED ZONE euw

    RED ZONE euw

    Ngày trước

    ON MAY WAY By :Alan Walker

  43. Sincan Sempak

    Sincan Sempak

    Ngày trước

    Coming soon...... 2020??

  44. nasan halawi

    nasan halawi

    Ngày trước

    i like it this song for pubg game xD

  45. Pixie

    Pixie

    Ngày trước

    Really awesome lyrics and music, absolutely incredible 😍

  46. sandhya dhadse

    sandhya dhadse

    Ngày trước

    Bhoot hard

  47. pubg Guy

    pubg Guy

    Ngày trước

    Shroud or dynamo?

  48. Samsida Baharudin

    Samsida Baharudin

    Ngày trước

    woi fuad

  49. apetah

    apetah

    Ngày trước

    wakanda forever

  50. Asade Kintil

    Asade Kintil

    Ngày trước

    muantep!!

  51. Trevor Philips

    Trevor Philips

    Ngày trước

    play it 1.25 and interesting

  52. Rizky Widya

    Rizky Widya

    Ngày trước

    Oh magic

  53. Sanket Sahil

    Sanket Sahil

    Ngày trước

    osm

  54. pradip bhattacharjee

    pradip bhattacharjee

    Ngày trước

    Da best

  55. Lizah Lizah

    Lizah Lizah

    Ngày trước

    Alan walker

  56. BLINKS uwu

    BLINKS uwu

    Ngày trước

    is this song in PUBG?

  57. Mihrican Tunay

    Mihrican Tunay

    Ngày trước

    Pls HakanGamingHD Subscribe and like pls pls😗😗

  58. Bogor gamerz

    Bogor gamerz

    Ngày trước

    Pubg

  59. zacky chanel

    zacky chanel

    Ngày trước

    Alan walker you win

  60. Passion Dude

    Passion Dude

    Ngày trước

    It's epic

  61. Weeda97

    Weeda97

    Ngày trước

    PUBG ❤

  62. ratwalker gt

    ratwalker gt

    Ngày trước

    Link download song: blogshortener.com/aDAX8kG

  63. Arya Gama

    Arya Gama

    Ngày trước

    cool

  64. Nabila Syifa

    Nabila Syifa

    Ngày trước

    Keren lagu on my way

  65. JOY SHIV

    JOY SHIV

    Ngày trước

    I love PUBG

  66. raj Waghmode

    raj Waghmode

    Ngày trước

    Love this song 😍

  67. Clash Of Clan Real King

    Clash Of Clan Real King

    Ngày trước

    PUBG IS VERY BAST GAME IN THE WOLD . I AM LIKE IT

  68. bejok bejok

    bejok bejok

    Ngày trước

    Keren

  69. Balari Balar

    Balari Balar

    Ngày trước

    I love it and i like play pubg

  70. Karrar Kadhim

    Karrar Kadhim

    Ngày trước

    ‎#اكو_عرب_بالطياره🌚💔

  71. super mario

    super mario

    Ngày trước

    Get to the safe zone asap!

  72. ΩBlood MoonΩ

    ΩBlood MoonΩ

    Ngày trước

    He say my name

  73. Muhammad Husen

    Muhammad Husen

    Ngày trước

    Sedih Ingat Aku Lagi Di Bandung.

  74. Vikki Gaikwad

    Vikki Gaikwad

    Ngày trước

    Beautiful song

  75. Azril Khalifky

    Azril Khalifky

    Ngày trước

    Laik dong yang banyak

  76. Azril Khalifky

    Azril Khalifky

    Ngày trước

    Enak banget lagu nys

  77. Yatharth kadam

    Yatharth kadam

    Ngày trước

    i like this best song in the world

  78. Tuan Nguyen Dinh Tuan

    Tuan Nguyen Dinh Tuan

    Ngày trước

    😻

  79. Tuan Nguyen Dinh Tuan

    Tuan Nguyen Dinh Tuan

    Ngày trước

    😇😇😇😇😇👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍💘

  80. Irfan Rusliani

    Irfan Rusliani

    Ngày trước

    good this song

  81. Sagar Kumar

    Sagar Kumar

    Ngày trước

    On my way best song pubg mobile

  82. pro oyuncu

    pro oyuncu

    Ngày trước

    I like pubg and I like ON MY WAY

  83. muhammad izzah

    muhammad izzah

    Ngày trước

    Alan Walker, Sabrina Carpenter & Farruko - On my way Lirycs S+T I'm sorry but Maafkan ku, tapi Don't wanna talk ku tak ingin bicara I need a moment before i go ku perlu waktu sebentar sebelum aku pergi it's nothing personal itu bukan urusan pribadi I draw the blinds aku menarik tirainya They don't need to see me cry (supaya) mereka tak perlu melihat ku menangis Cause even if they understand karena meskipun mereka paham they don't understand mereka (sebenarnya) tidak paham so then when i'm finished jadi begitu aku selesai i'm all 'bout my business semuanya (adalah) soal urusan ku and ready to save the world dan (aku) siap untuk menyelamatkan dunia i'm takin' my misery ku bawa ke sedihan ku (bersamaku) make it my bitch jadikan itu sebuah keluhan ku can't be everyone's favourite girl tidak mungkin (bisa) aku jadi gadis kesukaan tiap orang so take aim and fire away jadi, bidik lah dan tembak lah i've never been so wide awake ku belum pernah merasa begitu sigap (sebelumnya) No, nobody but me can keep me safe tidak, tidak seorangpun kecuali aku yang bisa selamatkan diriku sendiri and i'm on my way dan aku sedang dalam perjalanan (menuju) ... the blood moon is on the rise bulan purnama penuh terus meningkat the fire burning in my eyes kobaran api terus membara didalam mataku (diriku) no, nobody but me can keep me safe tidak, tidak seorangpun kecuali aku yang bisa selamatkan diriku sendiri i'm on my way dan aku sedang dalam perjalanan (menuju) ... Lo siento mucho, pero me voy (I'm very sorry, but i'm leaving) ku benar-benar minta maaf, tapi ku (harus) pergi por que a tu lado me di cuenta que nada soy (cause i found out that i'm nothing by your side) sebab aku dapati bahwa aku bukan siapa-siapa di pihak mu (disisi mu) y me cansé de luchar y de guerrear en vano (and i got tired of fighting and being at war in vain) dan aku lelah bertarung dan ada dalam pertempuran yang sia-sia (ini) de estar en la línea de fuego y de meter la mano (and tired of standing in the fireline and burning my hands) dan aku (pula) lelah berdiri (berjaga) di perapian (markas) dan menghangatkan tangan ku acepto mis errores, también siy humano (i accept my flaws, cause i'm a human too) ku terima kekurangan ku, karena ku pun (juga) seorang manusia y tu no vez que lo Hago por que te amo (you can't see that i do this because i love you) tak bisakah kau melihat bahwa aku melakukan ini sebab aku mencintai mu? Pero ya, no tengo mas na' que hacer aqui (But now, i don't have anything more to do here) tapi sekarang, aku tak memiliki apa-apa (lagi) yang bisa ku lakukan disini. Me voy, llego la hora de partir (i'll go, it's my time to take off) aku kan pergi, ini saatnya (bagi ku) untuk lepas landas en mi propio camino seguiré lejos de ti (i'll go my own way, far away from you) aku akan pergi mencari jalan ku sendiri, jauh (amat jauh) dari dirimu i made this myself gue bikin sendiri terjemahannya sesuai apa yg gue tau. sorry if my translation isn't good sori klo terjemahan gue jelek bro/sist enjoy....

  84. Makaneng KADE

    Makaneng KADE

    Ngày trước

    Horizon or rise???

  85. Thỏ béo của tae

    Thỏ béo của tae

    Ngày trước

    Like

  86. Yorn [AI]

    Yorn [AI]

    Ngày trước

    Best song of years

  87. Kafi Abhipraya

    Kafi Abhipraya

    Ngày trước

    Alan Walker & Pubg Marshmello & Fornite WikWik & Free Fire

  88. INFO VIDEOS CHANNEL

    INFO VIDEOS CHANNEL

    Ngày trước

    Love pubg and alan walker

  89. The Reaper

    The Reaper

    Ngày trước

    This song makes me confident, for the next game

  90. Sabitri Sunar

    Sabitri Sunar

    Ngày trước

    I love your songs forever

  91. pande aga

    pande aga

    Ngày trước

    Pubgm let's play together asia server

  92. Avinash Sinha

    Avinash Sinha

    Ngày trước

    Hi. Pubg. Love. Me

  93. Neak Sophoeun

    Neak Sophoeun

    Ngày trước

    nike try

  94. 히나타팬[히나타]

    히나타팬[히나타]

    Ngày trước

    한국인?

  95. pubg gamet

    pubg gamet

    Ngày trước

    A -alan W-walker M-music

  96. Shubham Vichare

    Shubham Vichare

    Ngày trước

    Sabrina carpenter what kind of name is that?

  97. Meri Yuliani

    Meri Yuliani

    Ngày trước

    Sapa dr indonesia

    • Meri Yuliani

      Meri Yuliani

      Ngày trước

      Iam

  98. Zona GamingYTX

    Zona GamingYTX

    Ngày trước

    like

  99. Llama Corn07

    Llama Corn07

    Ngày trước

    New subscriber

  100. Vian Fourie

    Vian Fourie

    Ngày trước

    im not good at pub g so i choose fortnite and Mr Melloww !

Tiếp theo